Inregistrare

Trimite incarcatura pe bursa

Pasi trimitere incarcatura pe bursa

Oferte incarcaturi potrivite pentru camion liber

SISTEM DE LICITATII SI RAPOARTE

Sistemul de licitatii include sistemul de “matching” si panouri cu oferte, licitatii active si istoricul acestora. Sistemul de licitatii se actualizeaza in timp real si este gandit sa fie transparent pe durata intregului proces de licitare. Poti obtine rapoarte cu activitatea desfasurata in sistemul de licitatii, in functie de criteriile care te intereseaza.

Gestiune online Incarcaturi

GESTIUNE INCARCATURI

Gestioneaza cu usurinta incarcaturile pentru care cauti transport.

Genereaza rapid si simplu avizul de insotire pentru incarcatura; Trimite avizul catre transportator, doar cu un singur click.

Odata ce ai incheiat o tranzactie cu un operator de transport, vei primi automat datele de contact ale acestuia, si totodata vei putea urmari starea incarcaturii, care va fi actualizata de catre dispecerul ce se ocupa de marfa.

Atunci cand incarcatura ajunge la destinatie, vei fi notificat in acest sens.

Afla mai multe

Gestiune icarcaturi depozit marfa

DEPOZIT

Modul ce permite gestiunea incarcaturilor care se afla la un moment dat in unul din depozitele tale.

Genereaza rapid ordinele de intrare si iesire din depozit, stabileste data de predare a unei incarcaturi, iar noi iti reamintim data stabilita, prin notificare, cu 24 ore inainte.

In curs de dezvoltare - gestiunea stocurilor de produse din depozite.

Incarcatura potrivita pentru camion

“MATCHING” INCARCATURI SI CAMIOANE

Prin cateva actiuni simple, trimiti incarcatura pe bursa de licitatii, iar sistemul de “MATCHING” va afisa automat camioanele care se potrivesc acesteia.

Tu trebuie doar sa alegi camioanele de care esti interesat si sa trimiti o oferta de pret. Totodata poti primi oferte pentru incarcatura ta.

Toate aceste informatii le vei avea la dispozitie, actualizate, in panoul de bursa.

Generare contracte de transport

CONTRACTE SPOT

Primesti rapid contractul de la operatorul de transport. Inainte de confirmarea acestuia, il poti verifica si in cazul in care doresti anumite modificari sau esti nemultumit de articole din cuprinsul sau, poti aduce la cunostiinta acest aspect transportatorului. Odata ce completezi motivul refuzului confirmarii, acesta va fi transmis automat catre operatorul de transport.

Gestiune online clienti

MANAGEMENTUL CLIENTILOR

Acest modul iti permite sa iti creezi propria baza de date a clientilor/colaboratorilor tai. Poti gestiona informatii despre acestia (date de contact, facturi, contracte etc).

Orice companie cu care inchei o tranzactie, pe platforma de licitare, devine clientul/ colaboratorul tau, toate datele despre acesta fiind transferate automat catre tine.

SUPORT TEHNIC

Departamentul de suport iti sta la dispozitie pentru instruire sau intrebari cu privire la utilizarea platformei Car-Go - +0241 66 77 99, 0757 030 014

CONTACTEAZA MEMBRII CAR-GO

Gaseste cu usurinta pe platforma Car-Go, date de contact ale operatorilor sau clientilor de transport. Poti verifica rapid companiile de pe platforma.

FACTURARE

Primesti rapid facturile pe care le ai de platit. Evidenta acestora te ajuta sa ai acces la toate documentele fiscale, in orice moment, de oriunde. Odata ce transportatorul marcheaza factura ca incasata, statusul acesteia va fi marcat automat si in lista ta.

“RATING” PENTRU MEMBRII BURSEI

Sistem de „rating” si calificative ce iti permite sa verifici seriozitatea companiilor de pe Car-Go. Odata cu incheierea unui transport, vei putea oferi calificative, in functie de cat de multumit ai fost de colaborare.

Beneficiaza de singura platforma de logistica unde operatorii de transport si clientii de transport
pot tranzactiona evitand costurile intermediarilor.