Car-Go Intrebari Frecvente

Intrebari generale

Car-Go este o platforma online ce doreste sa imbine o bursa de transport cu un sistem de management al activitatii, raspunzand astfel ambelor nevoie ale celor din domeniu, care se afla mereu contraconometru.

Daca esti operator de transport sau expeditor de marfa si ai nevoie de transport, esti binevenit pe platforma Car-Go.

Completeaza datele solicitate in formularul de inregistrare si vei primi un mail de confirmare si linkul catre platforma.

Este foarte simplu. Ai la dispozitie doua formulare in functie de ce doresti (sa publici marfa sau camioane). Completeaza datele, trimite incarcatura sau camionul pe bursa, iar noi iti aducem automat tot ceea ce se potriveste pentru cautarea ta.

Sunt interzise ofertele de marfuri reprezentate de droguri, animale pe cale de disparitie, arme si munitii letale/neletale care nu respecta prevederile Legii nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.

Vei primi atat o notificare in aplicatie, cat si un e-mail in care ti se aduce la cunostiinta ca ai o noua oferta primita.

Cu siguranta! Va rugam sa ni le comunicati! Suntem mereu deschisi la orice propunere din partea utilizatiorilor aplicatiei Car-Go.

Nu ai gasit ceea ce ai cautat?
Nu ezita sa ne contactezi!

Contact