Incarcaturi

Incarcaturi

Una din cele mai important elemente, cand vine vorba de transport, o reprezinta marfa. Ea este cea care genereaza serviciul de transport, prin necesitatea de a fi dusa dintr-un loc, in altul. Astfel ca nu putea sa lipseasca modului INCARCATURI, modul impartit deasemenea in 2 componente:

Incarcaturile mele - de aici va adaugati marfa, cu date complete, creand astfel fisa incarcaturii in vederea gestionarii acesteia. Incarcatura poate fi urcata pe un camion propriu, poate fi doar salvata in gestiune, urmand ca ulterior sa se hotarasca destinatia acesteia, si deasemenea poate fi urcata pe bursa, pentru a se cauta transport pentru ea.

Modulul a fost gandit special pentru ca dumneavoastra sa puteti avea o evidenta clara a tuturor marfurilor pe care le aveti in gestiune, marfuri pe care le puteti factura foarte simplu, tot din platforma noastra sau carora le puteti genera documentele necesare transportului, doar cu un singur click.

Incarcaturi castigate - gestionati-va toate incarcaturile castigate de pe platforma de licitare, pe care le aveti de transportat, din momentul in care ati contractat marfa si pana la descarcarea acesteia.

Odata ce ati castigat o incarcatura, datele acesteia, cat si datele clientului de transport ce detine incarcatura, vor fi automat transmise in baza de date “Incarcaturi castigate”.

De aici incolo, nu ramane decat sa va ocupati de restul operatiunilor ce vizeaza aceasta marfa, operatiuni pe care le veti efectua cu usurinta, tot din acest modul: generarea documentelor de transport (CMR, lista de colisaj, factura, contract), descarcati avizul de insotire a marfii, generat in prealabil de beneficiarul marfii, urmarirea pozitiei incarcaturii si actualizarea starii acesteia, pe parcursul traseului.