DE CE CAR-GO?

Stim ca timpul dumneavoastra este foarte pretios si faptul ca volumul de transporturi creste in fiecare zi, iar odata cu el si nevoile dumneavoastra, fie ca sunteti transportator sau client.

Astfel, ne-am impus sa cream o platforma in care sa integram solutii eficiente si sisteme dinamice pentru ca dumneavoastra sa puteti administra cu usurinta, din orice loc, toate informatiile ce tin de activitatea de transport a marfurilor.

Fiecare sistem din modulele platformei Car-Go a fost gandit sa va optimizeze timpul de lucru si sa va puna la dispozitie toate instrumentele necesare si informatiile de care aveti nevoie, intr-un mod clar si eficient.

Car-Go - Despre noi

Clientii nostri sunt un punct de referinta in tot ceea ce facem.

O crestere permanenta a volumului de transport impune solutii inovatoare pentru a face fata schimbarilor din domeniu. Car-Go vine in intampinarea necesitatilor operatorilor de transport si a clientilor de transport asigurand o comunicare rapida si o gestiune electronica eficienta a flotei auto cat si bursa de transport.

Certificarile ISO 9001 si ISO 27001 garanteaza angajamentul puternic in vederea realizarii calitatii.

ISO 27001 Softelio Car-Go
Prezentare softelio
ISO 9001 Softelio CAR-Go

Softelio are experienta de peste 10 ani in realizarea de aplicatii din zona de business, utilizand tehnologii de ultima ora.

Avem in portofoliu proiecte realizate pentru companii din zone variate de activitate.
Sericiile oferite de Softelio au disponibilitate garantata cel putin 99,9%/an.