Management auto

Management auto

Unul dintre cele mai importante si utile module ale platformei Car-Go este modulul de MANAGEMENT AUTO. El a fost gandit astfel incat sa devina o unealta pentru dumneavoastra, prin care sa va gestionati cu usurinta si in mod eficient flota auto.

Modulul este impartit in 2 sub-module, fiecare avand un specific diferit:

Partea de FLOTA AUTO cuprinde tot ce este necesar pentru a va gestiona eficient parcul auto, totul electronic, fara hartii pierdute, fara dosare, fara prea multa bataie de cap.

Va adaugati camioanele, cu date complete, creand astfel o baza de date cu evidenta clara asupra masinilor pe care le detineti si cu care va desfasurati activitatile de transport. Aveti posibilitatea de a anexa documente aferente fiecarei masini din flota, avand un sistem de notificare, care va atentioneaza atunci cand un document urmeaza sa expire. Astfel veti scapa de grija amenzilor.

Odata adaugat in baza de date, camionul poate fi urcat oricand pe bursa, pentru a cauta solicitari de transport, completand doar datele suplimentare, specifice fiecarei curse. Este extrem de eficient sa ai in fata, in orice moment, fisa completa a camioanelor, numarul acestora, o imagine a camioanelor aflate in tranzit, cu pozitia specifica a fiecaruia.

Partea a doua a modulului, DOCUMENTE DE TRANSPORT a fost gandit pentru a facilita gestionarea documentelor de transport, specifice, respectiv Carnetele TIR si Autorizatiile de transport. De aici acestea se introduc in sistem, se genereaza unde este cazul, se aloca samd. Avand o importanta deosebita in fluxul de transport, aceste documente sunt urmarite si controlate, in mod simplu, din acest modul.